Welkom

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Ik ben Manon Helmans 37 jaar, getrouwd met Frank en moeder van twee heerlijk ondernemende kinderen, Wessel van 11 en Kim van 9 jaar, en vaak naast mij op haar kleedje ligt Luna onze husky van inmiddels 1 jaar oud.

Vóór mijn eerste zwangerschap wist ik precies hoe ik mijn kinderen wilde opvoeden. Al tijdens de zwangerschap van Wessel merkte ik dat ik het toch anders wilde gaan doen en ná zijn geboorte wist ik het zeker! Ik gooide het roer om. Wessel heeft bijna twee jaar borstvoeding gehad en hij heeft het eerste jaar bij ons in een zelf gemaakte co-sleeper geslapen. Pas toen hij zes maanden was, ondekte ik het dragen en vanaf dat moment wilden we beide niet anders meer.

Bij kim ging ik me nog meer in de "geiten wollen sokken" wereld verdiepen ( zoals de mensen om me heen het noemden). Zo werd zij vanaf dag twee gedragen, maakten de Pampers plaats voor wasbare luiers en gingen ook de wegwerp billendoekjes de deur uit. Na zes maanden zijn we gestart met de Rapley methode (Kim is van de twee de beste eter en ze lust veel. Ze wil ook altijd wel even proeven wanneer ze iets niet kent). Ook Kim heeft het eerste jaar bij ons gelegen en ruim twee jaar genoten van de borstvoeding. Kim had veel baat bij een strikmutsjes en draagt nog steeds haar barnsteenketting ( of zoals zij hem noemt; haar geluksketting)

Ik wilde een shop maken...:

* ...waar iedereen zich welkom voelt

* ...waar hip, zelfgemaakt, biologisch en natuurlijk materiaal samen komen 

* ...waar je weet dat de producten eerlijk zijn en zonder kinder arbeid. producten

* ...waar ik volledig achter sta en vol passie over kan vertellen.

Zo onstond langzaam maar zeker Natuurlijk Manon. Bij ons kun je terecht voor handgemaakte kleding van o.a. biologisch  katoen, maar ook voor barnsteenkettingen, navelveters, strikmutsjes, aftelblokken en nog veel meer.

 Ik hoop dat jij net zo geniet van onze producten zoals ik dat doe.

Liefs Manon

  

Heb je een opmerking of een suggestie laat je het ons dan even weten via de contactpagina?

 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Wij zijn er voor je vanaf de eerste vieze luier, helpen je in periode "waneer mag hij eindelijk naar de basisschool", helpen die friemelhandjes bezig te houden tot dat ze bijna te oud zijn om te knutselen maar dit stiekem toch nog graag samen aan tafel doen. Mis je iets of wil je net wat anders, stuur dan gerust een mailtje.

Contact

Natuurlijk Manon 
Putterweg 46
3851 GD Ermelo
info@natuurlijkmanon.nl
+316(0)23462751

Powered by CCV Shop software webshop