Verzending en kosten

Bij besteding boven de €80,- binnen nl, €100 in belgie en €120,- in duitsland zijn de verzendkosten gratis.

Orders worden verzonden met PostNL, Deze leveren in de meeste gevallen de bestelling binnen 1-2 werkdagen na verzending.
Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen door de klant in ontvangst zijn genomen. Mocht de bezorger u niet thuis treffen, dan hoort de bezorger een bericht bij u achter te laten.
Zendingen met Postnl kunnen na 2 afleverpogingen worden afgehaald op het postkantoor na vertoning van een geldige legitimatie.
Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar ons wordt teruggezonden.
Indien een pakket retour komt en wij moeten het opnieuw versturen dan rekenen wij opnieuw een bijdrage in de verzendkosten.
Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres.
U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens.
* Verzendkosten zijn afhankelijk van het soort pakket en het gewicht en deze worden berekend in de afreken omgeving.

wij bieden tevens de mogelijkheid uw bestelling bij ons af te halen, u kunt bij de bestelling aangeven waneer u dit wenst te doen.  Het afhaaladres is Putterweg 46 3851GD ermelo

 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Wij zijn er voor je vanaf de eerste vieze luier, helpen je in periode "waneer mag hij eindelijk naar de basisschool", helpen die friemelhandjes bezig te houden tot dat ze bijna te oud zijn om te knutselen maar dit stiekem toch nog graag samen aan tafel doen. Mis je iets of wil je net wat anders, stuur dan gerust een mailtje.

Contact

Natuurlijk Manon 
Putterweg 46
3851 GD Ermelo
info@natuurlijkmanon.nl
+316(0)23462751

Powered by CCV Shop software webshop