Beer heeft het koud

Bbbrrr beer heeft het zo koud!! Helpen jullie met aankleden?

Deze leuke knutsel beer kwam ik tegen op de pagina van vrolijke koters. Mijn dochter was razend enthousiast en kleden gelijk 4! beren aan met winterkleren inclusief muts, in een slaapzak, met mondkapje en zelf 1 met een bikini. Heerlijk om haar zo bezig te zien, het is dan natuurlijk ook een voordeel als je moeder zo veel stukjes stof heeft liggen dat je nog wel 100 beren kunt aankleden.

Wil je nou zelf ook heerlijk aan de gang met deze leuke beer  maar heb je geen stofjes in huis dan kan je tegen vergoeding van 1 postzegel 100 gram stof bij ons bestellen. Hier kun je wel een paar beren mee aankleden ( meer zakjes bestellen mag altijd natuurlijk). of gratis mee bestellen als je wat is de shop koopt.

De stof die wij opsturen komt uit onze "restjesbak" wij houden namelijk niet van verspilling en dit vinden wij een mooie en leuke manier om deze stofjes een kans te geven. Wij maken de zakjes gemengd met leuke kinderstofjes. Heb je voorkeur voor een kleur kan je dit altijd bij de bestelling aangeven.

je kunt de beer eerst nog even inkleuren en daarna heerlijk plakken maar...

 
Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Wij zijn er voor je vanaf de eerste vieze luier, helpen je in periode "waneer mag hij eindelijk naar de basisschool", helpen die friemelhandjes bezig te houden tot dat ze bijna te oud zijn om te knutselen maar dit stiekem toch nog graag samen aan tafel doen. Mis je iets of wil je net wat anders, stuur dan gerust een mailtje.

Contact

Natuurlijk Manon 
Putterweg 46
3851 GD Ermelo
info@natuurlijkmanon.nl
+316(0)23462751

Powered by CCV Shop software webshop