Zoekzakje herfst
Zoekzakje herfst
Ga op schattenjacht met onze zoekzakjes en zoek de speeltjes die verstop zitten tussen de rijst. Welke schat vind jij als eerste? is het een dino, prachtige kraal of misschien wel een lekker...
€ 14,95
€ 11,21
Prijs per stuk
 

Ga op schattenjacht met onze zoekzakjes en zoek de speeltjes die verstop zitten tussen de rijst. Welke schat vind jij als eerste? is het een dino, prachtige kraal of misschien wel een lekker ijsje. Al onze zakjes zijn weer net een beetje anders, ideaal als je er meerdere in huis wilt hebben.  Ze zijn overal inzetbaar, onderweg in de auto, trein of vliegtuig, in een restaurant of gewoon heerlijk op de bank om te ontprikkelen van de dag.
 Details:
*Onze zakjes zijn in 2 maten bestelbaar. 200 gram, vooral geschikt voor de kleinere kinderen ( vanaf ong.1,5 jaar).
*300 gram geeft meer uitdaging omdat de speeltjes meer verstopt zitten in de rijst en er meer gefriemeld moet worden om te zoeken.
*De zakjes hebben een handzaam formaat van 16 bij 16 cm
*gevuld met rijst, beter voor het milieu dan plastic, en als het zakje ooit stuk mocht gaan minder erg voor kind en/of dier.

Let op:
Onze producten worden met zorg en aandacht gemaakt door ons, maar een foutje is menselijk. Cotroleer daarom het product met regelmaat op slijtage en vervang op tijd.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Wij zijn er voor je vanaf de eerste vieze luier, helpen je in periode "waneer mag hij eindelijk naar de basisschool", helpen die friemelhandjes bezig te houden tot dat ze bijna te oud zijn om te knutselen maar dit stiekem toch nog graag samen aan tafel doen. Mis je iets of wil je net wat anders, stuur dan gerust een mailtje.

Contact

Natuurlijk Manon 
Putterweg 46
3851 GD Ermelo
info@natuurlijkmanon.nl
+316(0)23462751

Powered by CCV Shop software webshop