Pittenzakjes groen
Pittenzakjes groen
Pittenzakjes in een nieuw jasje! Misschien herken je de pittenzakjes nog wel van vroeger toen hadden ze alleen de kleuren rood, groen, blauw en geel. Deze zakjes zijn met hun tijd mee gegaan en...
€ 13,95
€ 10,46
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Pittenzakjes in een nieuw jasje! Misschien herken je de pittenzakjes nog wel van vroeger toen hadden ze alleen de kleuren rood, groen, blauw en geel.

Deze zakjes zijn met hun tijd mee gegaan en in leuke printjes gemaakt. Met deze pittenzakjes kan je kind uren plezier hebben en wordt zijn creativiteit gestimuleerd. Er zijn zo veel mogelijkheden, ze kunnen gebruikt worden bij het bouwen van een hut, er geschikt voor vang en gooi oefeningen en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Omdat de zakjes vormbaar zijn en hierdoor makelijker te grijpen zijn met de vingers, kunnen peuters eerder een pittenzakje vangen dan een bal.

Onze zakjes zijn 12 bij 12 cm en gevuld met 100 gram rijst per zakje. De zakjes kunnen gewassen worden op 40 graden. Goed laten droger voor er weer mee gespeeld wordt

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Wij zijn er voor je vanaf de eerste vieze luier, helpen je in periode "waneer mag hij eindelijk naar de basisschool", helpen die friemelhandjes bezig te houden tot dat ze bijna te oud zijn om te knutselen maar dit stiekem toch nog graag samen aan tafel doen. Mis je iets of wil je net wat anders, stuur dan gerust een mailtje.

Contact

Natuurlijk Manon 
Putterweg 46
3851 GD Ermelo
info@natuurlijkmanon.nl
+316(0)23462751

Powered by CCV Shop software webshop