Knikkerdoolhof zon Knikkerdoolhof zon
Knikkerdoolhof zon Knikkerdoolhof zon
Knikkerdoolhof zon
Een knikkerdoolhof is ideaal om te ontprikkelen, heerlijk te friemelen of voor onderweg.

Standaard levertijd

1a2 dagen

€ 6,95
€ 5,56
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Knikkerdoolhof, friemelzakje of busy bag zo worden deze zakjes ook wel genoemd, zijn leuke zakjes waar een doolhof in genaaid is en je doormiddel van de knikker die er in zit kan verkennen.Goed voor de fijne motoriek bij jonge kinderen en de tastzintuig bij oudere kinderen. Door zijn formaat van 19 bij 19 cm ideaal mee te nemen, tover hem bijvoorbeeld  tevoorschijn in de auto of in een restaurant en de kinderen vermaken zich prima zonder scherm, nog een voordeel het maakt geen geluid. Maar ze zijn ook ideaal voor thuis om te onprikkelen na een lange dag.
 

Wij maken gebruik van verschillende doolhof patronen daardoor kan deze afwijken van de foto. Besteld u meerdere zakjes dan proberen wij altijd verschillende patronen in uw bestelling te doen. 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Wij zijn er voor je vanaf de eerste vieze luier, helpen je in periode "waneer mag hij eindelijk naar de basisschool", helpen die friemelhandjes bezig te houden tot dat ze bijna te oud zijn om te knutselen maar dit stiekem toch nog graag samen aan tafel doen. Mis je iets of wil je net wat anders, stuur dan gerust een mailtje.

Contact

Natuurlijk Manon 
Putterweg 46
3851 GD Ermelo
info@natuurlijkmanon.nl
+316(0)23462751

Powered by CCV Shop software webshop